resultater
resultater

english
spanish
Francais
italiano
German
romania
turkish
czech
dansk
norway
polish
sweden
dutch
croatia

 

home
fotball
basketball
tennis
formula1
golf
baseball
nhl
nfl
hester
grayhounds
andre sport
statistikk fotball
andere
sports spill
links
contacta

   Live Results.biz (english)
   Risultati Live (italian)
   Resultats live (french)


 

   10Bet

 
 Los Pronosticadores
 

Regler og vilkår gjelder . Spill ansvarsfullt . 18+

BONUS SPORTSSPILL
10bet +50% +200€
Betsson +2000KR
Betway +500KR
Nordic Bet +4000KR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 4 beste norske spilleautomater på markedet akkurat nåLurer du på hvilke spilleautomater som er de beste blant norske spillere akkurat nå? Invester 5 minutter av din tid, og les om de 4 beste norske spilleautomater i følge tall og statistikk fra nettcasinoene sine årlige omsetningsrapporter og uavhengige kilder nedenfor.

Starburst

Hva: Starburst er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer.

Kort om spillet:
Starburst er laget av den svenske giganten innen spillutvikling: Net Entertainment. Spillet er i en klasse for seg selv, da det ikke kan sammenlignes med noe annet på markedet. Det enkle er ofte det beste, hvilket er tilfelle med dette stjerneskuddet av et spill. Ingen avanserte bonusspill tynger spillet, da det er stripper for “dilldall”. Temaet er basert på suksessen til velkjente spill laget for sosiale medier: Candy Crush Saga, Diamond Crush, og lignende. Resultatet er en underholdende spilleautomat med noe av det bedre når det kommer til grafikk og sine enkle, men samtidig belønnende ekstra funksjoner: Starburst Wilds og Win Both ways.

Teoretisk tilbakebetalingsprosent:
Starburst har en teoretisk tilbakebetalingsprosent på 96.1%

Jackpot?
Nei. Største gevinst er 50.000 mynter, tilsvarende verdi av innsats.

Bonusspill og / eller spesielle funksjoner:

 • Starburst Wild: Et wild symbol i form av en stjerne synlig kun på hjul 2, 3 og 4, og maks 3 symboler i gangen. Når synlig utvider wild symbolet seg over hele hjulet og trigger re-spins. Maks antall re-spin er 3.

 • Win Both Ways: Spillet har 10 gevinstlinjer, og gevinster telles som vinnende fra venstre mot høyre, eller fra høyre mot venstre på aktive gevinstlinjer.Mega Fortune
Hva: Mega Fortune en en spilleautomat med progressive jackpotter, og har består av 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer

Kort om spillet:
Svenske Net Entertainment er skaperne av dette spillet også. Mega Fortune er ekstremt populært blant spillere da det gir alle spillere, som en, muligheten til å vinne jackpot og bli mangemillionærer. Mega Fortune er den ultimate spilleautomaten og kombinerer luksus og rikdom på en perfekt måte når det kommer til valg av tema, samt at det innfrir spillernes forventninger om å vinne penger veldig ofte. Spillet har 2 Guinness Verdensrekorder for høyeste utbetalte jackpot for spilleautomater på nett, og har siden lanseringen utbetalt milliarder av kroner i gevinster og gjort flere hundre mennesker til spilleautomat-millionærer.

Teoretisk tilbakebetalingsprosent:
Mega Fortune har en teoretisk tilbakebetalingsprosent på 96.6%

Jackpot?
Ja. Mega Fortune har 3 progressive jackpotter: 1. Mega. 2. Major. 3. Rapid. Største gevinst som kan vinnes bortsett fra jackpottene: 250.000 mynter tilsvarende innsats.

Bonusspill og / eller spesielle funksjoner:

 • Mega Fortune Hjul: Et symbol i form av et hjul som starter bonusspillet hvor du kan vinne jackpot ved 3 eller flere symboler fra venstre mot høyre på en gevinstlinje.

 • Wild: Et wild symbol i form av en båt. Erstatter alle symboler med unntak av scatter og bonus symbolene.

 • Scatters: Scatter symboler i form av Champagne og stettglass. 3 eller flere symboler starter gratis spinn-funksjonen.


Reel Rush
Hva: Reel Rush er en spilleautomat som ikke har gevinstlinjer, men “way wins”. Den har 5 hjul, og 6 forskjellige hjulkonfigurasjoner, noe som gir fra 45-3125 forskjellige måter å vinne på.

Kort om spillet:
Dette spillet er en original og innovativ variant av en spilleautomat som har erstattet de tradisjonelle gevinstlinjene med Way Wins, som øker antallet kombinasjoner en kan vinne på med 3125 forskjellige måter. Den har tydelig hentet inspirasjon fra klassiske videospill og gode gamle fruktsymboler. Den byr på en spilleopplevelse av de sjeldne. Nostalgikere og mer moderne spillere vil sette pris på denne spilleautomaten som på en perfekt kombinerer det gamle med det moderne.

Teoretisk tilbakebetalingsprosent:
Reel Rush har en teoretisk tilbakebetalingsprosent på 97.0%

Jackpot?
Nei. Den største gevinsten en kan vinne på Reel Rush spilleautomaten er 480.000 mynter tilsvarende innsats.
Bonusspill og / eller spesielle funksjoner:

 • Wild: Wild symbolet erstatter alle symboler, og kan dukke opp under vanlig spill, og free spins spillet.

 • Re-spin: For hver gang du matcher symboler fra venstre mot høyre, vinner du. Hver gang du vinner, trigger dette et gratis re-spin som gir muligheten til å vinne enda mer, større.

 • Free Spins: Etter 5 re-spins aktiveres free spins funksjonen som låser opp hjulkonfigurasjonen som gir deg 3125 måter å vinne på, og 8 free spins.


Gonzo’s Quest
Hva: Gonzo’s Quest er et spill som ikke bruker hjul, men fallende symboler: Avalanche-funksjonen og free falls. Den har 5 kolonner, 3 rader og 20 gevinstlinjer.

Kort om spillet:
Net Entertainment er selvfølgelig også skaperne bak dennemega suksessen som har fått platinumstatus i spilleautomatverdenen. Dette takket være sine innovative free falls, og et solid tema basert på en historisk, Spansk conquistador.

Teoretisk tilbakebetalingsprosent:
Gonzo’s Quest har en teoretisk tilbakebetalingsprosent på 96.0%

Jackpot?
Nei. Du kan maksimalt vinne 50.000 mynter tilsvarende innsats.

Bonusspill og / eller spesielle funksjoner:
 • Free Fall: Et symbol i form av en gullfarget kloss med Inka-maske. 3 eller flere fra venstre mot høyre starter “Free falls” som er et bonusspill hvor du får gratis spillerunder, med høyere multiplikatorer for hver påfølgende gevinst.

 • Wild: Et wild symbol i form av et spørsmålstegn. Erstatter alle symboler, til og med bonussymbolet.

 • Avalanche: En unik funksjon hvor de tradisjonelle snurrende symbolene her erstattes med fallende symboler. Ved gevinst på gevinstlinjer vil de matchende symbolene eksplodere, og gjøre plass til nye samt trigge re-spinn.